Vervangen bestaande airconditioning

In verband met een verouderde airconditioning wilde de klant deze vervangen voor een nieuwe. Echter wel voordat er zonnepanelen geplaatst zouden worden. Binnen 2 weken moest alles geregeld zijn.

De uitdaging

De uitdaging was om het hele project binnen 2 weken te offreren, te leveren en te installeren in verband met de aanleg van nieuwe zonnepanelen die al gepland stond. Dat betekende snel, maar vooral ook accuraat schakelen onder tijdsdruk, want er is geen ruimte voor vertraging door iets wat nog mist of verkeerd geleverd is. Het doel was  om de buitendelen van de airconditioning boven het platte dak aan de muur te hangen voordat de zonnepanelen op het dak gelegd zouden worden, die dan niet meer begaanbaar zijn voor het installatiewerk.

Hoe is de uitdaging aangepakt

Nog op de dag van de aanvraag hebben wij het werk opgenomen om meteen de volgende dag een offerte uit te kunnen brengen. Door te schuiven in de planning hebben wij de week daarop het werk nog klaar kunnen maken, vlak voordat de zonnepanelen gelegd zijn! 

Bergström Koeltechniek

Maatwerk in techniek, kwaliteit en service

Vervangen bestaande airconditioning

Projecten

Energieneutraal pand
Warmtepomp voor energieneutraal pand Huisartsenpraktijk Borgman
Met het doel het pand van de praktijk energieneutraal te maken, verzorgden wij de installatie van een VRF-Warmtepomp
Project openluchttheater
Koelcel openluchttheater Kösterskoele Markelo
Door de groei van de horeca-activiteiten van het openluchttheater was er behoefte aan extra koelcapaciteit, maar dan wel met optimale toegankelijkheid voor razendsnelle bediening van het publiek en efficiënte bevoorrading door leveranciers.  
Project Maan Biobased
Proceskoeling Maan Biobased
Het doel was de productielijnen uit te breiden, waarbij de wens was om een koelopstelling per productielijn te hebben zodat de bedrijfszekerheid gewaarborgd is.
Warmtepomp op woonboerderij
14 kW Warmtepomp in woonboerderij
De woonkamer van de woonboerderij wilde de klant verwarmen met een warmtepomp. Dat stelde eisen aan de nette afwerking. Wij hebben een 14 kW lucht/lucht warmtepomp geleverd en extra aandacht aan de goed afgewerkte installatie gegeven.
Airconditioning project
Vervangen bestaande airconditioning
In verband met een verouderde airconditioning wilde de klant deze vervangen voor een nieuwe. Echter wel voordat er zonnepanelen geplaatst zouden worden. Binnen 2 weken moest alles geregeld zijn.
Bergström Koeltechniek favicon
Airconditioning warmtepomp
Voor verwarming en airconditioning van de woning wilde deze klant wilde een warmtepomp gebruiken. Het buitendeel moest echter achterin de tuin geplaatst worden. En graag zo min mogelijk opvallend.
Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
👋🏼 Waar kunnen we je mee helpen? Vraag het ons gerust!