Airco Deventer

De zomers worden steeds warmer, en dat maakt het leven en werken in Deventer soms behoorlijk zwaar. Met de juiste airconditioningsystemen van Bergström Koeltechniek blijft uw huis of kantoor echter een oase van frisheid en ontspanning, zelfs op de heetste dagen. Als lokale expert in klimaatoplossingen bieden wij een breed assortiment aan airconditioning- en verwarmingssystemen, aangepast aan de specifieke behoeften van uw woning of bedrijf. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u de perfecte keuze te maken uit onze duurzame en efficiënte technologieën.
Bergström Koeltechniek

Maatwerk in techniek, kwaliteit en service

Projecten

Warmtepomp op woonboerderij
14 kW Warmtepomp in woonboerderij
De woonkamer van de woonboerderij wilde de klant verwarmen met een warmtepomp. Dat stelde eisen aan de nette afwerking. Wij hebben een 14 kW lucht/lucht warmtepomp geleverd en extra aandacht aan de goed afgewerkte installatie gegeven.
Airconditioning project
Vervangen bestaande airconditioning
In verband met een verouderde airconditioning wilde de klant deze vervangen voor een nieuwe. Echter wel voordat er zonnepanelen geplaatst zouden worden. Binnen 2 weken moest alles geregeld zijn.
Bergström Koeltechniek favicon
Airconditioning warmtepomp
Voor verwarming en airconditioning van de woning wilde deze klant wilde een warmtepomp gebruiken. Het buitendeel moest echter achterin de tuin geplaatst worden. En graag zo min mogelijk opvallend.
Energieneutraal pand
Warmtepomp voor energieneutraal pand Huisartsenpraktijk Borgman
Met het doel het pand van de praktijk energieneutraal te maken, verzorgden wij de installatie van een VRF-Warmtepomp
Project openluchttheater
Koelcel openluchttheater Kösterskoele Markelo
Door de groei van de horeca-activiteiten van het openluchttheater was er behoefte aan extra koelcapaciteit, maar dan wel met optimale toegankelijkheid voor razendsnelle bediening van het publiek en efficiënte bevoorrading door leveranciers.  
Project Maan Biobased
Proceskoeling Maan Biobased
Het doel was de productielijnen uit te breiden, waarbij de wens was om een koelopstelling per productielijn te hebben zodat de bedrijfszekerheid gewaarborgd is.
Mensen met passie voor het vak
“Bergström, dat zijn mensen met passie voor het vak en ze weten heel goed wat ze doen.” - Patrick König
Uiterst tevreden over de kwaliteit en service
“Wij hebben de laatste jaren Bergström meerdere keren over de vloer gehad. Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en service. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig. Voor ons geen ander bedrijf, kort samengevat: we zijn in vertrouwde handen.” - Arno Klijn Velderman
Super tevreden!
Wij zijn heel erg blij met onze Mitsubishi airco die door Bergström is geleverd en geïnstalleerd. Het cassettemodel van 90 x 90 cm hangt in het hoge plafond van onze woonboerderij en wordt voornamelijk gebruikt als verwarming. Het werkt fantastisch! De buitenunit staat niet tegen de gevel maar 15 meter verderop achter de heg. Het leidingwerk is keurig weggewerkt en ze waren ook nog sneller dan verwacht klaar. Wij zijn super tevreden!” - Johan en Inga
Vakkundige montage
“Prima communicatie en snelle levering van de airco’s. Vakkundige montage en daarna genieten van de koelte en warmte van de installaties. Erg blij met deze investering” L. Bosch
Bergström denkt mee
“Bergström denkt mee en geeft goed advies. De monteurs werken netjes en zijn vriendelijk. Dus komen we steeds weer uit bij Bergström.” - Ada Kraft en Bas Schoemaker
Previous slide
Next slide
Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
👋🏼 Waar kunnen we je mee helpen? Vraag het ons gerust!